harmoni,  Önskningar,  skönhet

“Önskan om evig ungdom”

När åldersnojan biter till känns en önskans eld på skönhetens altare vara helt rätt. Det är skönt att bli lite äldre och inte ta allt så personligt och allvarligt. Känna att man duger precis som man är, med sina små fel och brister. Vara riktigt nöjd med sig själv. Men så kommer de där momenten…

Då sitter man där någon gång med spegeln i handen och tittar riktigt noga. Visst finns det rynkor både lite här och där, hehe. Det blir ju redan ett par år ansiktsyoga efter den vanliga morgonyogan och en extra ansiktsmask varje kväll. Läste någonstans att lingon, detta vårt nordiska superbär, ska vara ett mirakel också för hyn, så frysen “laddades” ordentligt redan i höstas. Inte så förtjust i lingon, men det blir några matskedar varje dag.

Nu får jag nog lägga till ljusmagi och ritualer dessutom, plus ett stort leende åt mig själv varje gång jag ser mig i spegeln. Leenden verkar också inåt! Så jag säger högt till mig själv “Du ser riktigt bra ut! Lysande!” Låter lite lustigt, men tro mig, det hjälper. Om du försöker, välj dina egna ord. En “powerpose” till det, med axlarna bakåt och huvdetet högt är man redo för dagen. Det är dessutom tisdag, eldens röda dag, när vi får extra hjälp av ärkeängeln Samael för att klara av det nästan omöjliga. Så jag tänder också ett djuprött ljus och sänder en bön till Samael. Detta blir en bra dag.

Med kärlek och levande ljus….  Ha en fantastisk dag!