magi,  möjligheter,  Mörker

På en resa till stjärnor som silver

En himmel full av stjärnor som lyser i silver och  jag sitter vid “min” lilla sjö i skogen och drömmer mig bort i natten. Det känns som om själen fått vingar helt plötsligt. Mörkrets magi ger fantastiska möjligheter till en resa i drömmarnas värld. Vi kallar det astralresor, när vår själ skiljs från den fysiska kroppen och ger sig ut på en egen resa i magins värld. En övergångsvärld mellan vår fysiska och den andliga världen.

Vi brukar ju tala om när slöjan mellan världarna känns tunn. Vad som helst kan hända och vi förflyttar oss lika snabbt som i våra tankar. Vi är helt klarvakna men förstår ändå att vi är i en dröm, som ändå är ett aktivt beteende där vi är mycket mer aktiva än i en vanlig dröm.

För mig kan det hända när jag mediterar i sängen, för att somna snabbt – men istället blir det en resa. Man behöver inte vara rädd att förlora kontrollen, för tillbaka kommer man alltid. När man känner att man “lyfter” och kommer in i ett nästan hypnotiskt tillstånd är det tid att blunda – då ser man ner på sig själv uppifrån. Kanske är man på en helt annan plats och upplever något som varit eller ska hända i framtiden. Öva om det känns rätt för dig. Det brukar lyckas efter ett tag. Din själ bestämmer när det är dags!

Önskar underbara drömmar och trevlig resa!