balans,  Eftertanke,  själ

På okända stigar

I morgontimmarna är skogen helt fantasisk. Som en sagovärld gjord för magi. Det känns varje gång som att gå på helt okända stigar. Allt förändras snabbt i naturen, det växer något nytt, något har försvunnit, dofterna förändras. Övergångarna vår-sommar-höst flyter samman och bjuder på nägot nytt vid varje promenad. Naturens magi på bästa vis – tid för eftertanke när själen behöver balans.

Nu när månen också börjat växa efter nymånen och månens dragningskraft ökar för varje dag är det en fantastisk tid för att manifestera sina önskningar, uttala spell och utföra ritualer för att ge sina önskningar kraft. Lägg kraften på det du önskar mest. Har du en alldeles speciell önskan – koncentrera dig på den. Annars aldrig mer än tre önskningar samtidigt. Spell och manifestationer kan du skriva på ett papper, rött för kärlek, grönt för pengar och hälsa osv. Läs upp, vik sedan lappen och spara till nästa gång. Ofta får man upprepa sin önskan under ett par månfaser innan det ger resultat. Fråga gärna om du vill ha råd och tips.

Sitter du hemma vid fönstret och tittar på den växande månskäran är det helt rätt med ljusmagi. Tänd 1 till 3 levande ljus i färg/färger som passar till din önskan, eller färg som passar till just den dag när du utför din ljusmagi. Vita och bivaxljus passar alla dagar och till alla önskningar. Tänk bara på att ljusen för magi ska användas för ändamålet, inget annat. “Masserar” du in en eterisk, förstärkande olja på ljuset är det medsols nedåt som gäller för att jorda din önskan. Sist men inte minst, blås inte ut ljusen när du är färdig, då blåser du bort din önskan. Släck med en sked och vifta eventuell rök mot dig.

Med tända ljus och mycket kärlek!