Drömmar,  livsstil,  möjligheter

Ritualer för rikedom …

I dessa tider tror jag vi behöver lite magisk hjälp med pengarna ibland. Brukar koncentrera mig på skönheten, jobbet och kärleken, men som min mor alltid sa… “pengar gör inte lycklig, men de lugnar nerverna något kollosalt”. Och visst hade hon rätt, man tänker inte på dom [pengarna alltså] så länge dom finns, men oj vad det svider när det blir knappt och kanske plånboken gapar tom medan bankkortet säger övertrassat. Så vad gör vi förutom att dra ner på kostnader och leva sparsammare så långt det är möjligt???

Tankens kraft, tro på sig själv att man klarar det, övertygelsen att vindarna vänder, det hjälper en bit på väg, med det skadar inte att jobba med allt mellan månens och de levande ljusens magi, ritualer, spell och manifestationer. Be ärkeänglar om hjälp och meditera din önskan till universum. Perfekt är en så kallad pink bubble meditation, där du i tanken går in i en rosa bubbla och stänger “dörren” efter dig. Där inne lever du ditt liv i rikedom, precis som du vill ha det. Kanske sitter du bara och räknar en aldrig sinande ström med pengar. När du fått nog av pengaräknande går du ut ur bubblan och stänger dörren. Blås sen iväg bubblan och du är tillbaka i nuet med mer övertygelse.

Du vet väl att ju mer du tror på din magi och ju starkare du önskar, desto snabbare kommer dina önskningar att uppfyllas. Vi har just nu kommit in i det sista kvarteret inför nymånen den 13 november klockan 10.27, så snart är det tid att lägga kraften på nystart. Känn dig övertygad, tänd gärna ett ljus för din önskan varje dag och en grupp med 3 ljus under nymånen. Fortsätt med din nymåneritual sedan under 3 nymånar och fundera på om du kan förstärka något. Lägga till rökelse, kristaller…??? Jag har ett rätt fånigt spell som jag gillar och tar med vid varje nymåne. “Vackra måne, fyll mina händer med sedlar, silver och guld, fyll mitt bankkort utan limit. Allt jag får är välkommet” hehe. Men formulera något med egna ord. Skriv sen det du önskar på en röd papperslapp som du bränner över ett rött ljus. Det röda för att förmå något som är svårt att nå. Sluta tvivla, ha tilltro till Universum.

Med röda ljus och kärlek!