Drömmar,  Eftertanke,  magi

Ritualer till den avtagande månen

Det har varit så mycket ritualer, spell och manifestationer under supermånen, att jag fortsätter en bit under den avtagande månen. Det blir ritualer för vänskap, kärlek och skönhet. Mycket ljusmagi nu när Venus går i retrograd och gammal kärlek väcks till liv. Alldeles speciellt på turdagen torsdag när Jupiter härskar. En magisk dag när jag tänder lila och indigo ljus – det blir 3×3 dvs 9 stycken.

Här tar jag hjälp med min önskan av mysteriernas ängel Raziel, som känner alla änglars och universums hemligheter. Tänder de lila och indigo färgade ljusen på en bädd av rosenblommors blad och lavendel. Jag frigör psykiska krafterför att integrera den yttre och inre världen med hjälp av min intuition och “ser” genom mitt tredje öga. Just de här färgerna gör det lättare att få kontakt med änglar och andliga guider och ger kraft till besvärjelser.

På bordet ligger också kristaller för att ge kraft till mina spell. Renade under fullmånens sken. Jag använder ametisten för healing och beskydd, karneolen för entusiasm och självförtroende, en fluorit för intuitionen och naturligtvis ett lejonhjärta nu när astrologins “Lejonportal” oppnar sig. Lägger också dit en bergkristall som sägs förstärka andra kristallers förmåga. De lila kristallerna ger andlighet och man blir medveten om sin kraft. De ger klarhet i tankarna och ger djupa andliga krafter.

Med magi och kärlek