Blog,  Hälsa,  TANKAR

Se chanserna och ta dom

Chanser strömmar förbi hela tiden. Små, stora, viktiga, oviktiga. Vi är ofta så upptagna att vi låter dom susa förbi. Vi väntar på det där stora som ska komma. När vi får det där toppjobbet. Högsta vinsten eller stora kärleken. Glömmer att livet faktiskt är varje dag. Vi ska försöka ta vara på det vi har nu. Att planera är aldrig fel men det är här och nu som gäller.

Tiden bara rasar förbi och vi glömmer lätt det där som kallas lycka eller i alla fall feelgood. Du jobbar på och har många plikter. Då är det lätt att glömma sin passion. Det som du glöder för, som gör att du lyser.Då är åldern inte så viktig, du är vacker av din inre eld.. Så det gäller att hitta passionen. Hundpromenaden, turen i skoge, yogan hemma på yogamattan. Vi har ju coronan nu, men lite extrapyssel hemma är inte dumt. Älskar levande ljus och örtte

Vi finns i vår egen bubbla och ibland märker vi varken tid eller rum medan klockan tickar. Livet är nu, varje minut, varje timme hela dagen. Detta med mindfulness är något, som jag genast kommer att kompletterar mitt dagliga program med. Om du vill träna mindfulness, finns det massr av ibfo och kurser på nätet. Du kan välja att gå på kurs i yoga och meditation. Eller en speciell kurs i mindfulness.

Lev här och nu. Gårdagen kommer aldrig tillbaka och ingen vet hur morgondagen blir. Ta chanserna när de kommer. Du vet inte när och om de kommer tillbaka.

Tro, hopp och kärlek från Laura………