Drömmar,  Eftertanke,  Önskningar,  Sierska,  Tarotkort

Sierska online….

“Silvertrollet”, det är jag det, loggar in online för att hjälpa dig hitta svaret på din fråga. Vi är just inne i en väldigt positiv fas – sedan den 3 februari är inga planeter i retrograd längre. Både Venus först och sedan Merkurius är på väg framåt igen. Ingen planet i retrograd förrän i mitten april, så det lovar att bli några tursamma månader. Horoskopen ser tursamma ut för alla stjärntecken. Mer eller mindre.

Venus är ju planeten för både kärlek och även för jobb och lycka på karriärstegen. Merkurius för jobb, handel, utbildning och vårt pengaflöde. När du ringer mig, brukar jag aldrig fråga om ditt stjärntecken – jag förlitar mig på min mediala känsla, plus tarotkort, pendel eller kristall. Skulle du vilja det, så kan vi också titta på ditt horoskop.

Om du önskar önskar att bli spådd med kristallkula eller spegel, då är det bra om vi gör upp en tid när ljusförhållandena passar – och är det någon speciell rökelse, så kanske jag behöver tid att färdigställa den. Allt för att jag genast ska kunna hjälpa dig på det sätt du vill – utan dröjsmål.

Vi vill väl alla påverka ödet, men ibland går det kanske inte. Ödet vill annorlunda, men man vill ju så gärna få ett annat resultat. Kan jag då på något sätt byta spår, så det förutsagda inte inträffar…. Det kan gå om man själv helhjärtat tror på det – vi har ju tjatat detta om tankens enorma kraft. Om positiva tankar och djup meditation, där man ser önskebilden framför sig – så vill jag ha det. Om ljusmagi och candle-run, så försöka duger. Och det fodras insats och kraft att ändra sitt öde.

Änglahjälp är alltid bra, men be aldrig en ängel att utföra exakt det du önskar. Be alltid ängeln om det och den som är bäst för dig och lägg alla beslut i änglahand. Änglarna lyder inga “order”, de gör det som är bäst för dig så lita helt och fullt på änglarnas hjälp.

Med ljus och kärlek från silvertrollet Laura