änglar,  Sierska,  skönhet

Silver och svarta Pärlor

Svarta pärlor är mytomspunna, sägs stå för gåtfull skönhet, evig ungdom och rikedom – vem vill inte ha det. Särskilt när man själv får lite mer silverhår för varje månad. Evig ungdom är kanske att önska sig för mycket, men gåtfull skönhet låter väldigt intressant och trevligt. Får mig att tänka på magi, mysterier och mirakel. Svart står för mystik och förvandling, styrka och hemligheter. Silver betyder både självförtroende och pengar.

Ärkeängeln Raziel som känner till alla Universums hemligheter måste få vara med på ett hörn vid mina  magiska skönhetsritualer. Jag tänker på indigoblå och lila tända ljus i massor, stående i ljusstakar av nyputsat silver, några silvermynt och kristaller i blått och lila på bordet runt ljusstakarna. Och medelpunkten på mitt magialtare måste vara tre svarta pärlor. Måste hjälpa för gåtfull skönhet känns det som.
Till detta kommer magisk rökelse med lavendel, lila liljor och enris. Jag smörjer mina händer med underbara eteriska oljor. Använd alltid favoritdofter. Sedan manifesterar jag min önskan som att den vore verklighet. Läser mina spell och avslutar med att skriva min önskan på ett lila papper, som jag bränner i ljuslågorna medan jag sakta viftar röken mot mig.
Med tända ljus och magi…