Drömmar,  själ,  stjärnor

Silverkula i snön

Min spåkula såg ut som som en klarblå bubbla täckt med silverstjärnor där den låg i snön. Tog med en lite mindre i morse, så jag kunde ha den i fickan, men också den är av bergkristall. Som spåkula föredrar jag bergkristallen av flera grunder. Den representerar klarhet och balans, samtidigt som den höjer andra kristallers energier. Likaså förstärker den healingens kraft och stimulerar alla våra  chakran. Vad jag tycker är särskilt bra är dess förmåga att känna av det sinnestillstånd en person har för stunden och även förstärka det.

Minus 22, men himlen är otroligt vackert mörkblå med stora blinkande stjärnor, så jag spred också ut mina små kristaller – olika för skydd, kärlek, framgång och som alltid pengaregn i dessa tider. Föreställde mig varje stjärna som en silverdollar! En stor fördel med is och snö är att det går bra att tända ett litet hav av levande ljus. Söndagen till ära i guld och purpur, plus ett orange för solen, Söndagens härskande planet är ju solen.

En av söndagens starkaste ärkeänglar är Uriel som sprider gnistor av guld, purpur och rubin. Naturens egen ängel som ger oss visdom och visioner, lär oss lita på vår intuition och har förmågan att göra oss mer harmoniska genom andlig kraft. En lyckans ängel – för söndagen är dagen när vi ska samla kraft inför den kommande veckans nya uppgifter.

Med tända ljus och änglakärlek…… Ha en fin söndag!