kropp och själ,  magi,  möjligheter

Silvermynt under silvermånen

Det var fortfarande söndag kväll igår, men måndagen knackade redan på himlaporten. Det blev midnattsmagi för pengar, hälsa och skönhet – jag städade några lådor på vinden igår och hittade gamla silvermynt från min far som var en passionerad myntsamlare. Så jag började putsa och runt midnatt låg de välputsade på en midnattsblå sammetsduk runt kristallkulan och gnistrade i månskenet, samtidigt som känslan sa att nu, nu är både tiden och känslan rätt – rätt att fråga om framtiden. Och pengarna, för det sägs ju att pengar dras till pengar.

För att få några svar från min spåkula, samtidigt som den växande månen dök upp, lade jag också andra små kristaller bland mynten för att förstärka magin.  Tigeröga, grön aventurin, grön jade som drar till sig lycka och välstånd och så min absoluta favorit, den gröna malakiten som förutom pengar även ger ett starkt skydd. Alla dessa hjälper också att ge stöd åt hälsan. Särskilt som spåkulan är av bergkristall, som förstärker alla andra kristallers förmåga.

Så har vi skönheten! Där har jag alldeles extra även en större rosenkvarts som speciellt sägs främja skönheten. Även en röd jaspis hjälper till att lyfta fram det bästa av våra plussidor. Spåkulan visade min favoritfärg grön som visar just pengar, hälsa och skönhet/kärlek. Det började med lätt grön dimma längst ner i kulan – en dimma som blev till tjock grön rök och långsamt steg tills den fyllde hela kulan.  Allt visade på en positiv framtid medan månljuset lyste på silvermynten så de blixtrade – magin kändes som ett tecken på snabba pengar och uppfyllda drömmar. Nu gäller det att utnyttja alla möjligheter för att ge både kropp och själ det som önskas.

Med månljus och gnistrande silver…