änglar,  Fullmåne,  magi

Silverregn och månsken

Stjärnorna på natten ser ibland ut som om silverregn skulle vara på väg ner till marken från himlen. Särskilt när de speglar sig i snön! När det är lite molnigt, tycks det också som om man ser bilder i stjärnglansen. Magiskt och mycket vackert – kanske är änglar som vakar över oss. Jag älskar nattliga promenader i skogen, under himlen full av stjärnor och naturligtvis ännu bättre vid månsken.

Fullmånen den 7 mars kl. 13.42 i Jungfruns tecken, kommer förhoppningsvis att lysa starkt ett par nätter nu. Planerar 3 nätter i rad, gående månskensmeditation följd av spell och ritualer, så jag ber till vädergudarna och drömmer om härligt klara nätter utan storm och snö. Eftersom Jungfruns tecken betyder ordning och reda hoppas jag på det allra bästa. Mina icebugs är iallafall redo och vovven kommer med i långkoppel, med tanke på koppeltvånget mellan 10 mars til 20 augusti, för att skydda viltet under tiden för brunst och ungar.

Om du inte känner för månskenspromenader, försök med månskensmeditation. En bekväm stol vid det fönster där månen syns bäst. Tre levande ljus i färg för din önskan, bränn härligt doftande rökelse och lägg passande kristaller mellan ljusen. Be gärna ärkeängeln Haniel, som också är mångudinna, att stödja dig vid din meditation, bön, spell eller önskan.

Med mycket ljus och kärlek från Laura