Drömmar,  Eftertanke,  möjligheter

Silverregn och silvermåne

Månhalvan växer och liknar en silverskära, regndropparna ser ut som små stjärnor – regnbågen börjar synas. Der är nu vi ska önska oss det som ligger oss närmas hjärtat. Inte det vi vill ha bort  utan istället det vi verkligen vill ska komma till oss. Magi ligger i luften och månens dragningskraft blir starkare för varje dag.

Med månens hjälp blir det lättare att få den kraft vi behöver för våra spell och manifestationer. När vi önskar, eller bättre manifesterar, då säger vi att så är det. Våra drömmar är möjligheter som ska bli verklighet, så vi får inte tvivla på detta. Ta vara på nattens drömmar, de kan också komma med antydningar om framtiden, nu när månen växer. Kvällens eftertanke får ofta sitt svar under natten, så ha din drömdagbok redo.

Be gärna om änglabeskydd när du går till sängs och be din favoritängel bland ärkeänglarna om hjälp med vackra drömmar. Kanske får du till och med besök av just din ängel i drömmen. Du vet att månen är känslornas och intuitionens drottning, som gärna kommer med meddelanden om oväntade, positiva förändringar som du kanske inte tänkt på. Magin i livet brukar komma överraskande, men efterlängtat och glädjande.

Med vackra drömmar under änglars trygga vingar!