änglar,  nymåne,  Önskningar

Silverstrimmor i den mörka natten

Natthimlen var mörkt blå, nästan svart och plötsligt syntes silverstrimmor uppe i träden, så fantasin fick vingar. På långt håll såg det ut som silverfjärilar runt en fe där uppe i trädet. Men lite närmare försvann magin. Fen var silvermånens tunna, tunna ljusskära nu inför nymånen om ett par dagar och fjärilarna var de få frusna bladen som fanns kvar på trädet. Men bilden var ändå otroligt vacker.

Det blir en nymåne i Skorpionens tecken som kommer till oss på måndagen den 13 november, på förmiddagen kl. 10.27. En mycket efterlängtad nymåne. Allt har gått trögt framåt ett tag, men vid den här nymånen ska allt lossna och komma igång. En tid för riktigt positiva nystarter. Det efterlängtade som slumrat, kommer nu att blomma ut och ge livsglädje. Vi går in i en tid när mycket faller på plats, men under kommande helgen är det bäst att fortfarande ta det lugnt. Blir iallafall skönt nu, att det tar lite fart inför julbestyren.

Glöm inte dina nymåneritualer. Den här gången har vi passande nog nymånen på en måndag, ärkeängeln och mångudinnan Haniels dag. Passande färg på ljusen för magi är silver, som jag låter brinna för förmögenhet och hälsa. Tänk på att eld också är pengar, så varje gång du tänder ett ljus påverkar du pengaflödet in till dig. Silver höjer också ditt självförtroende. Testa gärna Hoodons Candlerun med tre ljus efter varandra när du önskar under nymånen. Ta lite mindre ljus så de brinner ner en bit vartefter, innan du tänder nästa. De behöver inte brinna ut emellan, men låt det gärna bli lite höjdskillnad. Ställ också fram lite rökelse med favoritdoft. Önskar en fantastisk nymåne!

Med ljus och kärlek!