Drömmar,  magi,  Önskningar

Silvertroll och silverdrömmar

Silver har alltid varit favoriten. Kvinnan bakom silvermasken på maskeraden, det var jag. I magin sägs ju silver ha förmågan att föra in oväntade händelser i ditt liv. Silver ger ökad intuition och hjälper dig hitta sanningen. Silvret står speciellt fär magi som har med nattens stjärnor och måne att göra. Sist, men absolut inte minst, står silvret för ekonomisk tur och nystart. Sägs vara bra att bära ett silversmycke på måndagar för att få en bra start på veckan.

Silver har kraften att skydda, genom att ta bort negativa energier och illvilja från negativa människor. I vissa kulturer sägs silver även kunna rena den mänskliga auran och lagra information i ägarens inre värld – silvret hjälper dig komma i kontakt med andligheten. Bäst ska det vara att kombinera silversmycken med kristaller, för att få en flerdubbel verkan genom kristallernas helande kraft.

På tal om kärleken till silver har även mitt hår anpassat sig – för tidigt tycker jag, flott säger andra. Vårdar nu mitt silvergrå svall efter bästa förmåga. Det blir många örtaoffer på skönhetens altare. Håret mår särskilt bra av inpackningar med rosmarinolja. Färsk eller torkad rosmarin får stå minst 3 veckor i ekologisk olivolja på fönsterbrädan, innan oljan masseras in i håret och får verka under varm handduk minst 30 minuter. Tvättas sedan ut med ren Aleppotvål av bästa sort. Håret växer fantastiskt, blir gnistrande, tjockt och mjukt.

Med ljus och massor av kärlek från silvertrollet Laura