Eftertanke,  Fullmåne,  Månfaser

Silvertroll under silvermånen

Månen såg i den gångna natten ut som ett jättestort silverklot, som låg över grantopparna. Nästan som en stor ballong på väg genom stjärnbilderna.Kunde inte låta bli att sätta mig på en stubbe och meditera. Min “pink bubble” meditation blev en “silver bubble” meditation, där jag steg in i silverkulan med mina drömmar. Föreställde mig allt, precis som jag vill ha det. Riktig  såg mina önskningar uppfyllda under några minuter, innan jag i tanken blåste bort bubbla,

Men tanken gick vidare till gårdagens gudinna Freja, kärlekens och krigets mäktiga gudinna som gett fredagen sitt namn. Också en spådomens mästare, som till och med undervisade guden Oden i den forntid sejdkonsten. Tänk ändå hur hon dragen av sina två jättestora, svarta katter stormade fram över himlavalvet. Känns rätt att låta fantasin sväva och drömma sig upp i vagnen.

Jag brukar ofta nämna tankens otroliga kraft och hur viktig övertygelsen är för att få sina önskningar uppfyllda. Just en sådan “bubble meditation” där vi ser allt uppfyllt, kan hjälpa en bra bit på vägen. Brukar också föreslå det tillsammans med ljusmagi från djupt röda ljus på tisdagar, dagen när det omöjliga blir möjligt, med hjälp av eldens ärkeängel Samael. Eller lila ljus på en torsdag, dagen som styrs av turplaneten Jupiter – stödd av ärkeängeln Raziel, som känner till universums alla hemligheter. En magins ängel och mästare.

Med tända ljus och mycket kärlek genom nattens mörker…