Blog,  TANKAR

Silvertrollet…

Det är jag det. Ett troll med början till silverhår. Ett tag försökte jag dölja det, men tyckte sen det var rätt kul. Nu säger jag alltid att “det är visdomen som visar sig”, när jag får höra att “oj, vad du har blivit grå”. Som medium får man ofta frågan, hur man arbetar och där har vi nog rätt olika arbetssätt. Det blir ofta en blandning av intuition och erfarenhet. Jag har massor av erfarenheter [som gett mig mitt gråa hår, hehe], som är till bra hjälp och ger mig förståelse för det mesta. Visst säger man, att man blir vis av skadan eller att man lär sig av sina misstag?

Det kan vara rätt svårt att svara på hur man jobbar. Att kunna “se” just det som frågan gäller, beror mycket på dig som frågar. Vilka energier du sänder ut och även hur du ställer frågan. Det är ofta helt olika vad jag får fram när du till exempel frågar om en person du förlorat. Ibland ser jag personen framför mig, ibland är det tankar eller känslor som kommer fram, medan det andra gånger kan vara färger och dofter. En viss parfym eller ett rakvatten. Ibland ingenting, beroende på hur lång tid som gått. Vill du veta om kärleken eller jobbet? Ofta vet du själv svaret, men behöver hjälp att hitta det. Eller har du en enkel ja eller nej-fråga?

För att svara på en kort fråga, blir det oftast pendeln som hjälper mig. Vid “längre” frågor är för det mesta så, att jag tar hjälp av tarotkort för att hitta svaret. Att hitta nyckeln till svaret på dina frågor är inte alltid enkelt så jag jobbar gärna med “livrem och hängslen”. Det vill säga, att jag gärna använder de hjälpmedel som passar. Som nu i mörka tider, min kristallkula. Vid den här årstiden är det många som vill ha hjälp med drömtydning. Ett av mina favorit områden.

Välkommen att ringa till mig med dina frågor och funderingar.

Kärlek och ljus i vintermörkret, från Laura