Eftertanke,  Månfaser,  nymåne

Silvertrollets tankar om livskvalité

Nu tänker jag mest på några bra föryngringsmetoder. Magiska sådana. Nu är värmen här, så det går inte längre att gömma sig i rullkrage och tjocka tröjor – nu är det “sanningens tid” och alla små skavanker avslöjas obarmhärtigt. Extra allt är det som gäller – packningar för håret, ansiktsmasker och extra cremer och serum. Och bra, naturlig mat förstås – mycket grönsaker, sallader och fisk. Kanske inte det allra nyttigaste, men jag har svårt att avstå från en god ost då och då, så det får det också bli ibland.

Magin med passande ritualer får följa månens faser. Nu har vi avtagande måne, så det blir mest ritualer för förändring. En tid att förbättra sin livsstil. Vi har ju alla olika drömmar om hur vi vill att våra liv ska se ut. Det är bara du som vet vad som är livskvalité för dig, så att du kan vara nöjd med livet. Tänk noga efter vad du vill, för vi går mot nymåne och nystart och då är det dags att önska och manifestera framtidsplaner. Ljusmagi är alltid rätt när det gäller manifestationer i månsken.

Du bestämmer över ditt liv, så fråga dig nu i förändringens tid vad som är viktigt för dig, inom möjlighetens gräns förstås. Livskvalité är uttrycket för behov, känslor och livsstil. Det behöver inte vara superlyx, utan det vi trivs med i vardagslivet. Vad gäller framtidsplaner är det inte fel att manifestera större önskningar och arbeta sig fram till det. För att lyckas måste du tro på dig själv och vara övertygad. Tankens starka kraft hjälper dig när du sänder ut positiva energier.

Med ljus och kärlek från Laura