Hälsa,  harmoni,  horoskop

Själen söker svar

Har suttit och gått igenom de olika stjärntecknen under morgonen. Fått upp mycket om känslor och framför allt om problemlösningar. Vi har gått genom tuffa tider de sista veckorna av det gamla astrologiska året, som avslutades i Fiskarnas tecken och övergick i Vädurens i tisdags – dagen efter vårdagjämningen. Så nu är allt inriktat på nystart och bättre tider. Nymånen visade sig i Väduren.

Vädurens eldiga tecken lovar att allt kommer att ordna sig och ger dig mod, kraft och styrka att lösa det som trasslat till sig. Den positiva kraften ökar under hela månaden 21 mars till 19 april. Den 2o april kommer sedan Oxens stabila jordtecken och ger oss harmoni i vår själ. Allt omkring oss stabiliseras och lungnet främjar vår hälsa i både kropp och själ.  Alla tolv stjärnbilder drar nytta av detta lovar horoskopen, som visar en fortsatt positiv framtid.

Under den här tiden har vi fullmånen 6 april i ett välbalanserat lufttecken som lovar lugn, nämligen i Vågens,  som värnar om vår vilja att kompromissa och kommunicera med andra. Perioden avslutas den 20 april med att nymånen återkommer den 20 april, ännu en gång i Väduren – i förbindelse med en solförmörkelse som dubblar kraften. Den närmaste framtiden kan inte bli bättre! Nu gäller det att satsa stort inför sommaren – månen och stjärnorna är på vår sida.

Med ljus och kärlek från Laura