Drömmar,  livsstil,  skönhet

Skönhetens hemligheter…

Mycket finns att göra på skönhetens altare… och varje år lovar jag att satsa helhjärtat på skönheten. Men efter en vecka i iskyla, är jag nu mer inne på att hålla mig varm. Min dröm om vinterbad skjuter jag nu upp för tredje gången och säger kanske 2025. Vad som lever är fortfarande drömmen om skönhet och jag lovar varje år att satsa stort.

Träffade en sierska för ett par år sedan, skön som en tavla – såg ut som 30 med sina 54 år. Hon föreslog en kombination av magi och skönhetsvård. Yoga, inklusive ansiktsyoga och ett speciellt kombinerat program för kropp och själ. Kroppen får sedan dess “solhälsningen” på morgonen och “de fem tibetanerna” på sen eftermiddag och visst är jag vältränad, meditation både morgon och kväll fungerar för själen, men måste absolut bättra mig med skönhetsvården.

Hehe,  jag är en spamänniska som älskar att ligga i ett badkar med härliga oljor och tända ljus för magi runt mig, så magin klarar jag också – det blir ljusmagi, härlig rökelse, manifestationer av önskningar och i bakgrunden toner från både klangskålar och shamantrummor. Härligt! Men det där slitet med peeling och ansiktsmasker, manikyr och pedikyr – dit har jag inte kommit ännu. Och…. varför slita med håret när en snabb hårtvätt och hästsvans eller knut ser rätt hyfsat ut. Förstår att för skönheten upp i åldrarna är det ett måste. Jobbar på att klara det under 2024. Får försöka tänka ut extra ritualer för skönhetsmagi!

Med ljus och värme i kylan….