Drömmar,  Eftertanke,  Nyår,  spådom

Snart nyårsafton

En knapp vecka dit, innan vi återigen får önska varandra ett gott nytt år. Det går fortare för varje år som går. Nytt år nya förhoppningar och drömmar. Av någon mystisk anledning ska det nya året bli bättre än någonsin. I år kommer jag att satsa på eldens magi och bränna allt som jag inte vill ha med in i det nya året. Började redan under sista fullmånen att göra en ordentlig husrensning och på nyårsafton brinner allt för, att göra plats för energierna att flöda fritt. Har bestämt mig för att inte fylla på igen. Mitt nya liv ska bli enligt Feng Shui – så gott det går.

Alla löften som inte blev av “glömmer” jag också på morgonen den 31 december. Tänder några vackra lila ljus, skriver kort mina gamla löften på lagerblad och bränner dom i ljuslågan så dom är borta. Nu ska det bli nya seriösa [förhoppningsvis] löften när klockan slår midnatt den sista dagen på året.

Våga stå för hur vi vill ha det och tro på våra mål och drömmar. Nyckeln till magi är ju tro, tillit fantasi, känsla och klarhet, så ta dina drömmar på allvar. Detta att elda upp är också,en markering för mig själv att det är på allvar. Sedan har jag den stora, fina elden för spådom. Ni som brukar ringa ibland vet att jag tycker om att spå i eld.

Nyårsafton är det plockmat som gäller. Visst ska det vara lite lyxigt när man tar avsked av det gamla året och väntar in det nya, men jag föredrar livskvalitet istället för lyx. Vill att maten ska vara god och njutbar för mig och gäster. Samtidigt vill jag inte slita för att imponera. Köper färdigt det som går och tillagar ett par favoriter – det är väl mest min chokladtryffel, där jag lägger ner mitt hjärta – den ska vara fantastisk, lyxig, god och vacker att titta på – sedan smälta på tungan så man känner sig halvvägs till paradiset. Ja, jag är chokladälskare – någon last får man ha.

Så får det lov att vara en superlyxig champagne på nyårsafton. Nästan glad att bo i Sverige – risken att dricka för mycket finns inte när smaken är “dyr”. En underbar årgångschampagne kostar “skjortan”, men en enda gång om året får det lov att vara de kostbara bubblorna till midnattsskålen. Oss väntar ett gott nytt år. Redan siffer-kombinationen 2022 lovar gott! Nummer 2 är en symbol för tro och förtroende och det förekommer 3 gånger. Nummer 22 motiverar dig att fokusera på rätt saker och ger balans. Hemligheten med 2022 är framgång. Bara tro på dina planer.

Ett underbart nytt år, fyllt med ljus och kärlek, önskar Laura