Blog,  Vintertid

Snart nytt år 2021

Den 30 december, dagen innan nyårsafton har vi fullmåne. Då hinner vi avsluta allt som inte tjänar oss, för att starta om på nytt 2021. Jag har redan börjat nedräkningen, för 2020 har verkligen varit ett mycket dåligt år för många på grund av coronan. Och på något sätt har vi alla märkt av det. Inget är riktigt som det brukar vara.

Vi kommer i år att ha en stilla nyårsafton med långpromenad tillsammans med 2 gosiga rottweiler, som tillbringar nyår hos oss för att slippa fyrverkerier. Det ska bli kul med annorlunda nyårsgäster. Vi har slopat julklapparna i år och det ska bli en liten nyårsgåva istället. Inget önskat innan, utan en överraskning.Maten blir plockvänlig, så man kan ta lite då och då. Jag planerar hela nyårskvällen online med hund i soffan bredvid. Emellan samtalen hinner jag också med en allmän läggning för det kommande året. Det får bli livets träd med tarotkortleken. 24 kort som visar utveckling och viktiga händelser. Vanligtvis gör jag en trekortsläggning vid våra samtal. På nyårsafton är en femkortsläggning att föredra, för att få ett mer djupgående svar. V har mycket framför oss.

Flera av er har varit missnöjda, att jag för det mesta bara nås under de tidiga morgontimmarna. Från och med 1 januari kan ni räkna med att nå mig även någon timme dag och kväll. Jag hoppas att ni som frågat blir nöjda

Med de allra bästa hälsningar och önskan om ett Gott Nytt år från Laura