Eftertanke,  möjligheter,  Mörker

Som silvermynt på svart himmel

Så såg det ut den gångna natten. Himlen var helt svart och jämnt utströdda, lyste stjärnorna starkt, nästan som runda silvermynt. Ingen stjärna föll, men jag passade ändå på att skicka ett par “önskespell” till Universum. Om vaddå? Under den stjärnhimlen verkade det rätt att bara önska pengar, silverpengar! Det kändes så, men jag la till ett par önskningar om skönhet också.

Det blev 8 önskningar sammanlagt, för att få med lyckotalet 7,  plus pengatalet 8 för rikedom. Åttan fick en liten extra plats. Så det blev nr. 1 för en positiv start – bra såhär ett par dagar före nymånen, nr 2 för positiv harmoni,  nr 3 andlighet och kärlek, nr 4 tålamod och förtroende, sedan nr 5 för positiva förändringar, nr 6 för skönhet, nr 7 spiritualitet, lycka och andlighet och avslutade snabbt  med nr 8 för ett oändligt överflöd av allt! Mitt favorit nr!

Det gäller att ta tillfället i akt, för det är inte så ofta en fantastisk stjärnhimmel visar sig. Eftersom det inträffade idag, en torsdag när lyckoplaneten Jupiter styr och guden Tor ger kraft ser chansena goda ut. Med hjälp av dagens ärkeänglar Raziel för hemligheter och häxkonst, plus Metatron för rättvisa och ordning borde man ha lite tur, hehe. Tände genast ett lila och ett mörkblått ljus för ärkeänglarna och skickade önskan nr 6 och nr 8 en extra gång när jag kom hem nu i gryningen. Det blåser kraftigt så hoppas på tursamma vindar!

Med magi, ljus och kärlek!