Eftertanke,  hand,  livsstil,  spådom

Spå i händer

Du vet väl att om du är högerhänt, ska du spå dig i vänsterhanden, är du vänsterhänt spår du i höger. Att spå i händer är annorlunda och trevligt. Du vet väl att om du informerar dig lite kan du till och med spå dig själv. Händerna avslöjar en massa om oss människor, vår personlighet – om vi är lugna eller mycket energiska, om vår begåvning – är vi konstnärligt eller tekniskt lagda. Kanske passar vi för kontorsarbete? Hur kommer vårt liv i stort att gestalta sig? Som en enda rak linje, eller mer avdelad i olika bitar.

Din handflata berättar så mycket om dig! Alla linjer som finns, Livslinjen som inte als visa livslängden, utan visar hur mycket du kommer att uppleva. Huvudlinjen är längre, ju intelligentare du är. En rak linje säger att du är praktiskt lagd, men ju mer den sluttar, desto fantasifullare är du. Hjärtlinjen har förstås med kärlek att göra. Ödeslinjen då? Den saknas helt ibland – då blir allt lugnt och stabilt och sedan sollinjen som berättar om din tur och lycka.

Fingrarna och handflatan är också betydelsefulla, en fyrkantig handflata med långa fingrar säger att du är ev vis person. – är fingrarna korta är du mer praktiskt lagd. Kommer vi till den långa handflatan med korta fingrar är du en energisk, bra ledare, medan lång handflata med långa fingrar visar på en känslig, konstnärlig person.

Visar väl inte om du gillar resor till främmande länder, men istället mycket om vem du är och om ditt liv i grunden. Det finns händer som berättar om ett helt liv redan innan man tittat på linjerna. Det svåraste när man börjar spå i handen är att det finns så många lika “skolor” – man måste hitta rätta vägen för sig själv.

Många kunder brukar kolla online och ringer sedan gärna för att få råd att “binda ihop” vad de läst om. Man kan kanske säga att det kan vara lite svårt att hitta helhetsbilden. Konsten att spå i händer, kiromanti, har iallafall funnits i snart 4000 år och det finns en hel del att lära. Har du till exempel ett tydligt M i handflatan, sägs det att du är väldigt speciell, född att göra stora saker. Kreativ och bra på att hitta lösningar.

Med ljus och kärlek från Laura.