Blog,  spådom,  Tarotkort

Spå i kort

Ända sen jag var liten har jag spått i kort. Först på lek – jag ville bli en kortspelare som min morfar – han brukade spela poker och jag beundrade honom något helt otroligt. Det var iaf han som lärde mig blanda. Hehe. Men den som riktigt lärde mig tarotkortens hemligheter, det var faktiskt min farmor.

Vill du spå dig, men har inga tarotkort till hands kan du spå i en vanlig kortlek. Du byter bara ut stavarna mot klöver. Mynten till ruter, bägarna till hjärter och svärden till spader. Men då missar du förstås den stora Arkanans 22 kort. Ring gärna för att få en spådom online. Då kan du välja, om du vill ha ett dagens kort eller för en lite längre tid framåt. Eller för en speciell situation.

Själv brukar jag dra ett dagens kort redan vid frukostbordet. Jag började att göra det mest på skoj, men nu har det blivit en vana. Känns bra att få en aning om vad som skall hända. Även om det ändrar sig lite, så är jag förberedd på det mesta.

När jag spår i kort online, så arbetar jag mycket med intuition också. Korten har stor betydelse, men det brukar dyka upp saker vid sidan av och då gäller det att få fram bilden som konkret gäller för tillfället. Det blir en kombinerad spådom med kortläggning och tillägg av dina energier just nu..

Jag har också några orakelkort, som jag gärna använder.Dessutom brukar jag “förstärka” det korten visar med hjälp av rökelse och kristaller. Vid speciella dagar även med 3 tända ljus. En sådan speciell dag är exempelvis fullmånen nu på tisdag. Annars är dagarna måndag och torsdag, de dagar jag helst spår i kort om det gäller framtiden. Måndagen är ju drömmarnas och månens dag, som sägs vara bästa dagen att se in i framtiden. Torsdagen är den så kallade häxdagen, när man sägs ha tur i spel, lycka och spådom.

Den kortläggning jag gör mest online är trekortsläggningen…… Var befinner jag mig nu? Vad håller mig kvar här? Hur kan jag komma vidare? Eller varianten…. Dåtid – nutid – framtid? 10 – korts läggningen det keltiska korset brukar vara efterfrågat runt jul och nyår eller födelsedag. Det är du som väljer när du ringer.

Med magiska hälsningar från LAURA