änglar,  Eftertanke,  Månfaser

Spådom i vinterlandet

Termometern kryper neråt för varje dag och så långsamt vänjer man sig. Utanför stugan har jag arrangerat mycket för magiska ritualer, platser för spådom och manifestationer. Bor man mitt i skogen, blir det inte att man kör iväg så väldigt långt. Då har jag gärna det mesta runt stugan. Viktiga är ställen för eldmagi, liksom mötesplatser för vänner som kommer på besök. Fullmåneritualer är efterfrågade, men eldmagi och spådom runt elden är favoriten.

Trots att snön faller hela tiden har jag en magisk eld som ständigt brinner för spådom. Ser den genom fönstret, så jag märker hur flammorna förändras vid vissa frågor. Just vid den här tidpunkten på året kommer många frågor om ekonomin framöver. Elden, mina kort och runor, liksom kristallkulan svarar i nuläget rätt återhållsamt för de flesta av oss, men inte helt negativt. Håll ut och ta lärdom, för till våren blir det bättre.

Det är tre ärkeänglar som jag nu allra mest ber om stöd – Rafael, healingens ärkeängel som har inflytande på vår hälsa, som påverkar samförstånd mellan länder och samtidigt är en konsternas ängel. Nr 2 förstås Raquel, isens och snöns ängel som står för skydd, harmoni och rättvisa. Raziel, magins och mysteriernas ärkeängel är naturligtvis nr 3 i min änglaskara. Denne ärkeängel sägs känna till Universums alla hemligheter och det verkar behövas nu mer än någonsin.

Med brinnande eldar och tända ljus önskar jag harmoni och glädje …..