Drömmar,  Eftertanke,  Mörker

Spådom och skönhetsmagi

I drömmen var jag hos en spåkvinna för att få veta hur jag ska få bort några år från min spegelbild. Hennes första kort blev ärkeängeln Jofiel ur den stora Arkanan i tarotkortleken.  Jofiel betyder “Guds skönhet” och är den som hjälper oss med skönheten i livet. Inte bara vår personliga skönhet, utan även konstnärlig skönhet, livets och planetens skönhet. Hon är också den som leder skönhetsänglarna, som kan hjälpa oss med allt från frisyrval till klädråd. Added:
 Jag beslöt mig i drömmen att helt att lita på ängeln Jofiel när det gäller frågor om livsstil och skönhet och även be om hennes stöd vid ljusmagi och meditation. Som energiväsen representerar Jofiel till största delen kvinnlig energi, men även manlig. Alla ärkeänglar bär, som de ljusväsen de är, på både kvinnliga och manliga energier.
Nu brinner här söndagens orange och guldfärgade ljus tillsammans med bivaxljus som passar för alla önskningar och manifestationer. Orange för självsäkerhet och framgång, guld för lycka och förmögenhet. Till avslut på dagen blir det tårta, toppad med nordens skönhetselexir – blåbär, vilda hallon, lingon och hjortron. Ska göra underverk för hy och hälsa.

Önskar en fin kommande vecka!