magi,  möjligheter,  spådom,  Tarotkort

Spådom online

Att spå online är intressant, kräver dessutom mycket intuition och förmåga att läsa av. Mina kunder ringer av många olika anledningar. Kärlek är en av de vanligaste grunderna. Likaså förekommer frågor om jobb och pengar rätt ofta. Något annat är att få hjälp med att ta bort dåliga energier och så frågan om hälsa och lycka. Vilka ritualer, hjälpmedel, spell eller rökelse ar bra att använda för det ena eller andra.

Jag har många gånger skrivit om fördelen med att spå online. Direktkontakten och möjligheten att i lugn och ro. få känna av dina frågor och vad som verkligen är viktigt. Det spelar ingen roll om du vill prata om kärlek, ekonomi, jobb eller svåra frågor över huvud taget. Att läsa av dina energier går för mig bäst online där ingenting stör. Du kan känna dig helt trygg och slappna av..

Att jag dessutom har lyckan att arbeta på en spålinje som är bemannad dygnet runt har för dig fördelen att genast kunna kunna komma i kontakt med en erfaren kollega, om jag inte skulle vara anträffbar. Ibland uppstår situationer som gör att man snabbt vill ha någon att prata med. Någon man kan ha fullt förtroende för. Vi arbetar ofta på lite olika sätt, så du kan alltid hitta någon som du tycker är rätt. Eller så gör du som några av mina kunder – hittar ett par spådamer eller medium som arbetar med olika metoder och kombinerar sedan resultaten. Vill du få lite extra inspiration, kolla in på våra danska sidor www.synskonline.dk och www.clairvoyant24.dk !

Korten är det jag mest använder, men alltid i förbindelse med något annat. Just den här årstiden blir det spåkulan för dig som ringer vid skymning eller gryning. Det är då som kristallen ger bäst resultat. Ljusreflexerna visar sig från sin bästa sida och är lättare att tyda med naturligt ljus. Bättre än om man försöker få rätt sken med lampan i ett mörkt rum. Jag har skrivbordet med telefon och dator direkt vid fönstret och där står också kristallkulan. Eller riktigare, ligger på en bädd av svart sammet.

Andra tider på dygnet är det pendeln jag ber om hjälp. Den är helt perfekt om det kommer några frågor som ska besvaras med ja eller nej. Är frågan eller frågorna lite mer omfattande, brukar det gå bra om man arbetar med delfrågor för att få hela bilden och sedan fylla ut med en trekortsläggning. Dessutom brukar jag alltid använda örter och/eller passande rökelse som stöd för frågan. Och ett levande ljus brinner alltid.

Med ljus och kärlek från LAURA