Eftertanke,  Önskningar,  skönhet

Spegel, spegel på väggen…..

Tänker på den gamla låten i sagan om Snövit…… Magiska “spegel på väggen där, vem är vackrast av alla här”? Var det inte så den onda styvmodern frågade? Och visst vill man alltid vara sitt bästa jag. Även om det kan vara lite svårt ibland. Men lite magi brukar hjälpa. I kväll blir det till och med månskensmagi i nymånens sken, Allt för skönhetens skull – kommer att sitta framför min vackraste, stora spegel och manifestera – läsa upp mina spell och le stort mot mig själv. Leendet smittar tillbaka till en själv också, även om man tycker det känns lite knepigt. Men önskar man skönhet lönar det att försöka. En leende människa ser alltid vacker ut.

När vi kämpar med skönheten får vi inte heller glömma att peppa humöret. Säg till dig själv att du är OK på alla vis. Glöm inte hur viktigt det är att du älskar dig själv. Accepter dig själv så som du är, med dina små fel och brister – de har vi alla. Tyck om dina små tillkortakommanden, de är charmiga och just ditt signum. Försöker du hela tiden ändra dig blir det fel. Som att gå omkring i ett par skor med fel storlek. Känner du dig osäker – koncentrera dig då helt på den du pratar med – tänk inte på vad du ska säga i nästa mening.

En omtänksam person som lyssnar uppskattas alltid. För att bli ditt vackraste jag behöver du hämta glöden inifrån, den som får dina ögon att lysa. Passa på nu under nymånen, att bli av med stagnerad energi och låt nya, fräscha tankar få plats. Du är bra som du är! Säg det, tänk det och ha förtroende för tankens kraft.

Med ljus och kärlek från Laura