balans,  Drömmar,  Eftertanke

Ta hand om dig

du själv ska göra det, ingen annan – det är du som vet vad du behöver. Vi har bara ett liv och vi måste göra det allra bästa av det – vi kan definitivt påverka våra liv i positiv riktning. Tankens kraft och Attraktionslagen kan hjälpa oss en bra bit framåt. Lägg till nyttig mat, jo det finns god sådan, och passande träning. Gärna lite ansiktsgymnastik [-yoga] framför spegeln på morgonen. Avsluta med ett stort leende och säg “Jag är snygg och jag uppnår det jag vill”. Tro mig, det hjälper även om det kanske känns lite fånigt i början.

När man själv känner sig fantastisk går allt mycket lättare, framgång kommer nästan av sig själv till en människa som strålar. Så innan ett viktigt möte – gör en “power-pose”, upp med hakan, sträck på ryggen och dra tillbaka axlarna. Om det behövs, dra in magen lite också. Sträck händerna lätt framåt.. och LE! Ett leende kan försätta berg.

Ett annat tips när du vill känna dig helt fantastisk, det är ett spabesök. Känslan att bli sådär riktigt ompysslad är humörhöjande och helt himmelskt. Massage, ansiktsbehandling och en flott, men naturlig make up – då kan mötet bara bli en framgångssaga. Glöm inte att le.

En lyxig känsla med fantastisk pedikyr, det är mitt absoluta trumfkort. Jag älskar rödlackade tånaglar och går då och då till pedikyr för att få det riktigt flott. Särskilt om jag haft en riktigt låg period, deppig, förkyld eller något sånt – de röda tånaglarna piggar upp! Testa….

Så det viktigaste – dofterna. Tänd gärna rökelse hemma eller använd några droppar eterisk olja i en aroma diffuser eller i en vanlig doftlampa. Ta en favorit doft som du älskar, kanske lugnande lavendel före jobbintervjun eller rosenolja före dejten för att komma i rätt stämning. Använd alltid sparsamt med parfym eller EdT före viktiga möten. Doft är något väldigt personligt och vi tycker ofta olika.

Härliga dofter, ljus och kärlek från Laura