Drömmar,  livsstil,  magi

Tala är silver…..

Att tala är silver det håller jag med om, men om tiga är guld, det är jag inte så säker på. Vi borde alltid höja vår röst mot orättvisor och samtala med våra medmänniskor. Argentum, silver står, förutom för talets gåva, dessutom för både skönhet och pengar. Det är månens färg och symboliserar det feminina. Silver förutsäger i drömmen alltid glädje, lycka, framgång och en aldrig sinande ström av pengar.

Ljusmagi med tända levande ljus i måndagens silverfärg – det är egentligen pengarnas, drömmarnas, intuitionens och även kärlekens färg, men idag står de med många andra tända ljus i olika färger på mit bord. Naturligtvis med ljus även i tisdagens djupt röda färg och även ett par indigofärgade för tredje ögats seende, liksom blå och gröna. Har idag inget med regnbågen att göra, utan med Lejonportalens starka krafter. Dessa krafter vill jag naturligtvis utnyttja till fullo, denna dag 8.8 när alla möjligheter sägs öppna sig. Vi går in i en ny positiv tid!

Varför inte använda magin med alla dess möjligheter för en bättre livsstil, ett bättre, framgångsrikt liv, mer kärlek, superhälsa och mer pengar. Som troll med silverhår lägger jag dessutom alltid till ungdomlig skönhet! Står ibland med färgtuben i hand och tvekar – färga eller inte färga – men hittills har jag kunnat motstå och förblir ett silvertroll!

Med ljus och kärlek!