Månfaser,  själ,  spådom,  Tarotkort

Tarot online

I stormmånaden mars är det perfekt att ringa och få en Tarot kortläggning online. Vi hade vårdagjämningen igår och det betyder att solen gått ett varv på himlavalvet och börjar på nytt i Vädurens tecken . Just mellan vårdagjämningen 20 mars och fram till nymånen den 1 april, har vi alla chanser till nystart. Tidigare var vårdagjämningen början på det nya året, starten på allt nytt, nyårslöften -hehe.

Nu ger den oss både en andra och en tredje chans till att börja om. Vi hade fullmåne den 18 mars och alltså rätt tid fortfarande att sluta med allt som vi inte vill ha med oss för att börja på nytt – samtidigt vårdagjämningen som är nystart och 1 april nymåne. Alltså dubbelt upp – det blir en ny början med rivstart. Bra läge att även låta korten säga sitt.

Det är mycket som händer på himlavalvet och just måndagar, som idag, är månens dag. Det ska vara en mycket bra dag att se in i framtiden och är även en drömmarnas dag när det är vanligt med sanndrömmar. Skriv gärna upp direkt på morgonen vad du drömt under natten. Man glömmer så lätt. Då kan du berätta när du ringer, om du vill ha hjälp att tyda drömmen. Med kortens hjälp brukar det fungera bra att tyda drömmen tydligt och klart.

Särskilt när jag lägger mina tarotkort online, brukar dina energier vara mycket starka, starkare än när vi sitter face to face. Alla andra intryck faller bort – klädsel, parfym, make up osv – ingenting stör och rösten bär fram dina energier mycket tydligt. Jag tycker det är perfekt för dig, att få vara helt dig själv online. Där är det lättare än om man sitter mitt emot varandra.

Kortet som jag drar, kommer som svar på dina önskningar, dina funderingar, dina föreställningar som tillsammans ger dina energier. I energierna kan också små “blixtar” från ditt undermedvetna göra att energierna blir starkare – då är det “själen som pratar” och gör att jag drar ett visst kort.

Den vanligaste läggningen online är en trekortsläggning, för att få svar på din fråga. Den svarar på varför situationen uppstod, vad ska du göra och hur kommer du vidare. Om du har mer komplicerade frågor, kan det vara bra att kanske lägga fem eller till och med tio kort. Det går också bra att börja med tre kort och gå vidare med tillägg allt eftersom. Det bestämmer du.

Med ljus och kärlek från silvertrollet Laura