änglar,  Drömmar,  spådom

Tarotkorten är blandade

På bordet framför mig ligger en nyblandad tarotkortlek och kristallerna runt korten gnistrar ikapp med stjärnorna som tittar in genom fönstret. Rökelsen doftar härligt med salvia för rening och skydd, mynta för doft och välmående, gråbo för mer andlighet och tallbarr tillsammans med tallhartsen för ett litet pengaregn. Sist strödde jag över en extra blandning med torkad ros, lavendel och apelsin  för skönhet och hälsa.

Det är åter en tisdag och röda levande ljus brinner framför mig för att få hjälp med det “omöjliga” denna ärkeängeln Samuels dag som sägs ha eldens kraft för att uppfylla skir hopplösa önskningar. Är det något man önskar sig jättemycket, men det verkar svårt att uppnå, då ska man testa olika möjligheter. Framför allt ska man vara övertygad om att lyckas.

Har du tänkt på att ett vinnande leende kan öppna många dörrar, så le så ofta du kan. Även åt din egen spegelbild för leendet “smittar” även dig själv. Tyck om dig! Gråmulna senhöstdagar får man ta till alla bara möjliga tricks. Tänk… jag kan, jag får…det går! När man anstränger sig lite extra och kanske ber om änglahjälp verkar mycket vara möjligt. Magi och ritualer brukar hjälpa när man litar på det man gör. En spådom för att hitta nya vägar till målet, det kan också öppna stängda dörrar.

Med brinnande ljus och kärlek i höstmörkret…..