balans,  Eftertanke,  harmoni

Tarotkortens svar

Ibland behöver jag korten för att samla mina tankar. Detta med många bollar i luften låter ju bra, men faran är att man till slut tappar dem. Då känns det tryggt med en kortläggning, som kan hjälpa en att hitta sig själv och den rätta vägen. Särskilt om man står vid ett vägskäl och tvekar.

Jag älskar att sätta mig ner framåt kvällen med min tekopp.Tända några ljus, lite rökelse och lägga mina kort. Ibland ringer  jag till och med en kollega på linjen och ber om hjälp. Lägger jag korten för mig själv, då är det rätt lätt att mina känslor och önskningar tar över och “förgyller” resultatet. Många duktiga kollegor jobbar på linjen, så hjälpen är nära om frågan är känslig. Läs gärna igenom våra beskrivningar online innan du ringer. Det är viktigt att du hittar rätt medium eller sierska för just dig och dina frågor.

Gör det gärna lite mysigt innan du ringer. Tänd ett ljus, aromaljus kanske, och försök att slappna av. Desto bättre kan din sierska tyda dina energier. Var öppen för det svar du får, även om det kanske inte blev just det du tänkte dig. Ibland ändrar livet riktning och vi måste tänka om. Ibland behövs bara en liten förändring. Det kan vara väldigt positivt, att få en kortläggning som “second opinion” även, eller kanske just för att du får chansen att tänka om.

Med ljus och kärlek från Laura