Drömmar,  Eftertanke,  harmoni

Tid för avslappning och värme

Natten som gick snöade det rätt ordentligt – det blev jag varse på morgonen. Visserligen en vit dröm men jag är mer för värme. Inte ens vovven ville ut, men det blev en kort runda genom den vita drömmen i alla fall. Sedan snabbt in till en kopp hett örtte och en tallrik gröt med massor av blåbär från frysen. Plockar alltid en frys full med bär varje höst. Favoriten blåbär, men också lingon, tranbär, hallon och smultron. Älskar att kunna skämma bort mig.

Bastu, Koppla Av, Träbastu, Hälsocenter

Bastun är annars den bästa platsen på vintern. Riktigt hett, så att alla dåliga energier försvinner. Finns för mig heller ingen bättre plats för meditation än bastun. Skulle i så fall vara i ett varmt doftande bad.

Både bastu och bad är platser för renande ritualer. Blanda havssalt eller rosa, grovkornikt himalayasalt med olivolja och skrubba kroppen lätt uppifrån och ner medsols, Är du i bastun, duscha sedan av, men stiger du ner i badkaret låt olja och salt följa med i badet – huden blir fantastisk.

Badsalt, Spa, Bad, Skönhet, Kropp, Hälsa

Jag har alltid varit en människa, som njuter till fullo av sådant jag tycker om – här och nu, vill jag ta vara på varenda litet guldkorn som dyker upp. Inte vänta på stora händelser. Mindfulness är något jag helt och fullt bejakar. Det gör vardagen rikare. Jag tänker på kort nr. 9 i bägare – tyck om dig själv, ta hand om dig själv, så blir allt lättare.

Som avslutning på ett bastubesök känns det magiskt med massage och varma stenar eller kristaller. Allt för avslappning och en natt full av underbara drömmar. Skulle allt vara riktigt 100 procent skulle jag också vilja lägga till ljudet av tibetanska klangskålar och doften av magisk rökelse,

Massage, Spa, Stenar, Terapi, Kropp

Med ljus och kärlek från Laura. Ha det gott!