balans,  Hälsa,  kropp och själ

Tid för lite extra yoga

Snö i massor och sedan ishalka mer än vanligt har gjort att löpningen kommit till korta. Så nu behövs yoga till max. Inte bara morgon utan morgon och kväll – utökat! Men inte bara för kropp och själ, hela du mår bra av yoga. Att komma i balans med sig själv och sin omgivning. Harmoni och välmående, liksom styrka och även skönhet. En kropp som orkar.

Min livsstil är harmoni för både kroppen och själen, en väl balanserad hälsa inom alla områden. Trots ett visst mått av åldersnoja, så har jag aldrig kommit på tanken med skönhetsoperationer utan försöker istället med “hårt arbete” i form av just yoga, träning och hälsosam mat. Sunt leverne kan låta tråkigt, men är tvärtom – man orkar så otroligt mycket mer.

Hehe, ….  men under fullmånen på söndag blir det både manifestationer och ritualer för just skönheten. Mycket ljusmagi och rökelse, shamantrummor och klangskålar. Sist men inte minst en midnattsmeditation utomhus framför öppen eld. Min favorit för skönheten och hälsan är min sk “pink bubble” meditation. Jag sitter bekvämt och djupandas, sedan föreställer jag mig hur jag i tanken omsluter det jag önskar med en rosa bubbla. Koncentrerar mig på min önskan, så jag glömmer tid och rum. Lever i mitt “skönhetstempel” tills jag blåser bort den rosa bubblan som omsluter mina tankar och med tre djupa andetag är jag tillbaka i verkligheten igen.

Med ljus och kärlek från Laura