Fullmåne,  Månfaser,  skogstroll

Troll med silverhår

Satt där och “pysslade” med mina runor igår när en granne kom förbi, för att få en runläggning inför det kommande året. Håret nytvättat och just torrfönat – och grannen ropade..Oj, du ser precis ut som ett troll med silverhår. Det där med silverhår har jag vant mig vid sen jag slutade färga, men troll….hm. Funderar nu på ett lätt inslag av rosa/lila i håret och naturligtvis lite mer skönhetsmagi, hehe. Den magin utökas från och med idag! Även om jag bor i skogen, behöver jag ju inte se ut som ett skogstroll!

Idag är det torsdag, turdagen, så jag sitter här med brinnande lila och indigo ljus framför min spåkula i fullmånens sken. Månen är full först 18.50 på sena eftermiddagen, men ser så vacker ut under tunna, tunna molnslöjor, att jag tjuvstartar lite. Har lagt extra rosknoppar, rosmarin och lavendel i min rökelse och försöker manifestera lite skönhet, andlighet och välstånd, samtidigt som jag aktiverar mitt “tredje öga”. Jag tittar intensivt in i spåkulan och seren tunn blå rök som stiger och långsamt blandas med en lila strimma som tyder på tur.

För lite extra hjälp kallar jag också på skönhetens ärkeängel Jofiel “Guds skönhet”, som hjälper oss med kreativitet och skönhet. Inte bara vår egen skönhet utan också den som finns runt omkring oss. Kallas ibland Feng Shui – ängeln. Ser du mörkt rosa, djupt lila blixtar eller gnistor vet du att Jofiel finns vid din sida. Idag är annars ängeln Raziels dag, magins och mysteriernas ärkeängel, han som känner till Universums och alla änglars hemligheter. Färgen är lila. En bra idé att be även Raziel om hjälp.

Med brinnande ljus och mycket kärlek!