änglar,  Drömmar,  magi

Trollformler och kärleksritualer

Vad gör man inte för att hitta kärleken, eller få kärleken tillbaka.  Kärlekens magi och kärlekens ritualer är bland det som de flesta frågar om. Varför ringer han/hon inte? Kommer han/hon tillbaka? Har hen hittat en annan? Frågorna är många och ibland förtvivlade. Hur kan jag göra så att vi blir tillsammans igen? Berättar ibland om den svenska skådespelerskan, som gick in i varenda kyrka hon åkte förbi, tände ett ljus och bad en bön att hon och exmaken skulle bli ett par igen. Så blev det till slut.

Nu åker inte alla förbi kyrkor så ofta, men det går lika fint att tända levande ljus hemma. Kanske be en ärkeängel om hjälp med kärlek och läsa spell eller böner. Manifestera och utföra ritualer. För ljusmagi räcker ett enda levande ljus i någon av kärlekens färger. Rött, djupt rosa, grönt…. Du kan också smörja in ljuset med örter för kärlek, torkad lavendel och rosblomblad brukar vara populärt. Lägg  i kokosolja och smörj tunt medsols nedåt, så du jordar din önskan – tänd ljuset och upprepa ditt spell minst 3 gånger.

Bränn också gärna rökelse för kärlek medan du utför din kärleksmagi. Vill du göra det helt fullkommligt lägger du kristaller för kärlel i en cirkel runt ljus och rökelsekärl. I rökelsen kan du lägga kärleksörter, som basilika, rosmarin, ingefära, naturligtvis röd ros och kanske orkidé som står för fulländning. Kristaller för kärlek är rosenkvarts, rosa turmalin, rosa korall, rodonit granat, månsten och några till. Bränn inte pappret med ditt spell när du är färdig, utan lägg det i ett rött kuvert och ta fram det nästa gång. Gör gärna denna ljusmagi 10 dagar i rad och känner du att du behöver fortsätta – 1 gång i veckan. Stöd ritualen med positiva tankar, självkärlek och leende.

Med ljus och kärlek från Laura