Eftertanke,  livsstil,  rökelse

Tuffa tider framöver

Det sägs att vintern blir tuff på många vis, så kanske bäst att ladda för framgång. Jag brukar ju använda första fredagen i månaden för lycko-/pengaritualer, men från och med nu blir det varje fredag. Har nog nämnt någon av mina framgångsritualer tidigare, men här kommer mer…..

Ge Inte Upp, Motivering, Skrivning

Du kan börja med att strö grovt Himalayasalt, det där rosa du vet, på tröskeln vid ingången för välstånd, lycka och extra skydd. Blanda i torkad basilika för pengar och överflöd och smula också i lite torkade lagerblad för att snabba på pengarna. Du kan också välja malda, torkade en- och/eller tallbarr.

Sedan tvättar du ingångsdörren med varmt myntate, blanda gärna i lite myntaolja för att förstärka goda vibrationer och välkomna lycka, välstånd och överflöd! Vid den här årstiden brukar jag också hänga en krans av enris på ytterdörren. Tall går lika bra.

Affärskvinna, Lycklig, Säkra, Dollar

Tankens kraft är oändlig. Det finns ju den där universella sanningen, som säger, att oavsett om du tänker att du kan eller inte kan, har du rätt. När vi tror tillräckligt mycket, kan vi hjälpa ödet på traven till det positiva. Tvivla aldrig på dig själv och försök undvika negativa ord till och med i tanken. Glöm aldrig leendet mot dig själv i spegeln.

På fredagskvällear kommer jag nu alltid att tända tre gröna, levande ljus för både pengar och hälsa, färgen grönt står för båda delarna. Levande ljus eftersom eld också står för pengar. Även om det är bra med alla spartips i tidningarna, vill jag dessutom ta hjälp av magi.

Kvinna, Bärbar Dator, Pengar, Inkomst

Med ljus och kärlek från Laura