livsstil,  magi

Ungdomskoden..

….visst vill vi alla knäcka den. Vi vill alla vara vårt bästa jag och visst har vi väl alla, efter vissa å,r lite anfall av den elaka åldersnojan. Försöker allt mellan Medelhavsdiet, Okinavadiet, 5/2 diet osv. Burkvis med vitaminer och kosttillskott, kanske botox och fillers. Eller det tunga artilleriet – kosmetiska operationer. Det är klart att med rätt mat och annat, mer avancerat, kan du åstadkomma en hel del. Men koden knäcker vi inte helt.

Inte nog med att vi vill återfå ungdomen, vi vill bli ännu snyggare också ….. Med bästa supermaten kommer vi en bit på väg. Tänk grönt och omega 3…. Bär, massor av gröna blad [älskar brännässlor}, kål och rotfrukter, lök, fet fisk, hälsosamma baljväxter och citrusfrukter, apelsin, citron, lime och grape. Helst ekologiskt. River och äter du skalen, som är jättenyttiga, då måste de vara eko. Vidare på nyttiga listan hittar du avokado, nötter och frön, olivolja och sist men kärast på listan mörk choklad. “Gåvan från gudarna” tycker jag. Tråkigt nog hör varken glass eller grädde till nyttigheterna.

Träning är också något vi inte kommer undan på vägen till ungdomligt utseende. Både långa promenader, lätt löpning och styrketräning är med på programmet. Lite är hos mig “inbakat” i mitt yoga program på morgonen. Och mitt hemmaspa har blivit en nödvändighet……. Ett råd jag själv fick var att le varje dag mot mig själv i spegeln varje dag och säga “Du, du ar vacker och smart. Jag gillar dig,

r

Vi drömmer de vildaste drömmar, så vad är det vi verkligen KAN göra. Ofta är det väl så, att vi ställer så otroliga krav på oss själva, att vi snart ger upp hela företaget om förbättrad livsstil för hälsa och skönhet.. Här är det magin kommer in i spelet. Magi är en form av livskraft, energi. Magiska ritualer är ett försök att påverka livskraften, energierna. Att säga manipulera vore att ta i.

Livskraften kan påverkas. Energihandlingar som yoga, Chi-Gong, meditationer, akupunktur, ritualer och annat, kan förstärka de energier vi sänder ut, Så gör positiva ritualer, spell, böner. tankar där du är nu. Då sänder du ut positiva energier som reflekteras och du får positiv energi tillbaka..Jag brukar tjata om tankens stora kraft.. tänker du jag klarar detta, då gör du det. Tänker du tvärsom, då blir det inget av med träning, hälsosam mat, meditation, yoga och vad som allt behövs för “ungdom och skönhet”. Tänk positivt, tänk JAG KAN.

För att magin ska fungera, behöver du tillit, tro, känsla, klarhet och fantasi att föreställa dig hur du vill bli, känna dig säker på din önskan helt enkelt. Och veta hur mycket tid och kraft du vill satsa. Vill du ha lite tips och ritualer? Ring mig gärna. Du når mig oftast på morgonen – men också ett par timmar på eftermiddagen.

Med magiska hälsningar från din sierska Laura.