Blog,  Vintertid

Välkommen 2021!

Så kom det äntligen, det efterlängtade året. Som ska ge oss tillbaka livsglädjen igen. Nog med corona nu. Vi hoppas iallafall på det – men ska vi tro på tidningsrapporteringen, så lär vi få dras med eländet ett tag till. Därför gäller det att göra det allra bästa av den här situation, som är just för tillfället. Och lyssna på alla goda råd. Är lite svårt att förstå svenskarnas motvilja mot munskydd. Någon minister sa visst, att det inte tillhör våt kultur. Så dumt. Alla sätt att skydda sig själv och andra bör utnyttjas.

Det viktigaste är väl ändå, att få bukt med eländet så snart det går. Men nog om det nu. Vem vet, kanske behöver vi munskydd fortfarande över påsk. Jag har kollat lite bilder från olika håll i världen och det finns faktiskt riktigt snygga. Till och med mönster på gör-det-själv. Så låt oss vara positiva! Det sägs att om man önskar sig något, något helt otroligt mycket. Tänder ljus, ber om hälsa, och önskar oss det, som om det redan vore så, då blir det så. Tankens kraft är så stark att den kan skapa det vi vill. Vad vi behöver är tillit och tro, att det verkligen blir så. Inte över en dag, men fortsätt be och tända ljus, tro på det och ge det tid.

Drömmen om det nya året, är för mig att kunna återgå till det normala, så snart som möjligt. Innan det vill jag vara så positiv som möjligt. Tyckte till och med före helgerna, att det var kul att själv fixa några vackra röda munskydd. Nu ska jag sy några trevliga blå, som jag såg i tidningen. Vi måste alla göra det bästa, av situationen. Gnälla hjälper inte, kanske lär vi oss att se det vi har närmast, med positiva, nya ögon.

Många positiva hälsningar från Laura. Ljus och kärlek.