Eftertanke,  magi,  Önskningar

Vi väntar på draken…

Nu närmar sig Drakens år i Kina. Om ett par dagar kommer han, närmare bestämt den 10 februari, fylld av energi och framåtanda styr han mot ett framgångens år. Ett år med magi och uppfyllda önskningar. Nu kan vi lägga harens lite “skuttiga” år bakom oss. Det kinesiska året följer de tolv djuren 1.Råttan  2.Oxen  3.Tigern  4.Kaninen  5. Draken  6.Ormen  7.Hästen  8.Fåret  9.Apan  10.Tuppen  11. Hunden  12.Grisen….. och i år har vi kommit fram till Draken, närmare bestämt Trädrakens år.

Året lovar att bli fyllt av energi som för till att man fokuserar på framgång i karriären, men även på kärlekslyckan. Är du född i detta tecken är du charmig och kreativ, en bra problemlösare och alltid beredd att ta vara på möjligheter som dyker upp. Året kommer att vara fyllt av magi och fram till 28 januari 2025 kommer året att präglas av den mystiska drakens nyfikenhet och förmågor till positiv förändring, tillväxt och kraft. Pengar, kärlek och lycka!

I österlandets mytologi sägs draken till och med vara budbäraren av himmelska budskap till jordens folk och där associeras draken till visdom, stark vilja och positiv energi – den är klok, välmenande och full av förståelse. Inte det eldsprutande  väsen som den ibland utmålas här i väst. Jag känner mig iallafall beredd att anförtro draken min hemligaste tankar och önskningar.

Med ljus och kärlek!