Fullmåne,  kärlek,  tecken

Vita duvor, vita änglar

När vita duvor kommer flygande sägs det vara ett tecken på glädje, fred och kärlek. De påstås även bringa lycka och välstånd. Betydelsen varierar – men glädjens budbärare som ger dig tur och uppfyllda förhoppningar kommer alltid till dig med positiva nyheter.

De ser nästan ut som små vita änglar. När en vit duva dyker upp i dina drömmar vill den säga att allt blir bra, så sluta oroa dig. Den symboliserar både lycka och välstånd och säger att du befinner dig i en tursam period i livet. Försök komma ihåg och skriv upp detaljerna genast på morgonen. Det kan betyda allt mellan den stora kärleken och en vinst på lotteriet. Lycka, lugn och livsglädje.

Möter du duvan på skogspromenaden vill den visa dig det vackra och det betyder ofta en längre utflykt, vandring eller spännande resa. Vid tiden runt fullmånen kan det vara en kär bortgången som vill låta dig veta allt allt är väl. En positiv hälsning. Eller kanske är det ärkeängeln Gabriel, kärlekens ängel,  som dyker upp med hopp inför framtiden. Gabriel är den ängel som framför allt månar om din personliga lycka och ger dig stöd att uppfylla dina önskningar. Han skiner i vitt ljus och man brukar se vita gnistor. Vita liljor är hans blomma.

Med ljus och kärlek från Laura