Hälsa,  harmoni,  livsstil

Yoga framför binnande ljus

Det blir mer yoga nu på hösten. Under sommaren blir det alltid en ” Solhälsning” i gryningen, men inte så mycket mer än 10 min. meditation därefter. När mörkret nu kommer tidigare har jag mer tid för mina yogastunder. Nu är det yoga framför allt för hälsa och harmoni som gäller. Plus lite ansiktsyoga för “skönheten” – har hittat några bra program online, så googla på ansiktsyoga om du vill testa.

Yogan ger ett inre välmående och är bra för intuitionen. Passar helt enkelt till en livsstil där harmoni känns mycket viktigt. Brukar själv alltid ha tända levande ljus och väldoftande rökelse när jag utövar mina yogapass. Ibland låter jag shamantrummor ljuda i bakgrunden. Deras mjuka, dova toner inger välbefinnande. Du kan ta vilken avslappnande musik du vill, om du testar.

Försök att fixa en egen liten måbra-hörna där du kan slappna av – om det nu är för yoga, meditation eller bara föra att mysa med en bra bok, en kopp te och lite favoritmusik. Vi behöver alla en liten plats för “själen” där vi får bara vara. Känns som om det är särskilt viktigt under kallare årstider. Kanske lägger du egna Tarotkort för lite vägledning eller du slår en signal till en ledig vägledare eller spådam – mina kollegor och jag är inloggade dygnet runt. Du hittar alltid någon av oss.

Med ljus och mycket kärlek!