Hälsa,  harmoni,  höst

En harmonisk höst

När kvällarna kommer allt tidigare och morgnarna senare blir det mycket magi för hälsa, skönhet, välbefinnande och rikedom av alla de slag. För en lugn och lycklig livsstil helt enkelt. Tända ljus och rökelse blir nästan till en rutin för att höja mysfaktorn både morgon och kväll. Samtidigt kan jag då inte låta bli att ta tillfället i akt för att manifestera eller utföra besvärjelser.

Idag är det lördag och jag tände just bruna och svarta ljus, dagens färger. Lördagen är ju “lögardagen”, från forn-nordiska ordet löga som betyder rena och bada. Så vad kunde passa bättre än att börja dagen med svart för besvärjelser mot dåliga energier och sedan brunt, jordens färg för tryggheten hemma. En snabb städning från innersta rummet och ut genom ytterdörren. För sista biten använder jag en riktig kvast av rönnträ. Sedan strör jag lite salt utanför dörren, så inget dåligt smyger sig in igen.

Efter morgonens hundpromenad blir det en kort meditation och avslut med solhälsningen. Behöver alltid meditation och yoga på morgonen, för att vara i harmonisk balans innan jag sätter mig vid skrivbordet med min tekopp. Har ställt upp ljusen i rad precis i  fönstret – 1 brunt, 1 svart osv – 7 stycken för att få tur under dagen – 7 är det vanligaste turtalet. Så kan dagen börja medan jag ser hur det långsamt ljusnar. Än lyser stjärnorna vackert in genom fönstret denna höstdagjämningens dag 23 september 2023.

Önskar en vacker dag, ljus och kärlek!