Hälsa,  harmoni,  livsstil

Mot ett lyckligt år…

Vi måste tro på det vi kämpar för, så att vi sänder ut positiva energier. Om vi förväntar oss det bästa får vi det bästa. Tankens kraft är så stark att vi kan påverka våra liv, när vi tror tillräckligt på det vi önskar och föreställer oss det som om det vore verkligt. En gammal sanning säger, att det inte spelar någon roll om du tänker jag kan, eller jag kan inte – rätt har du i vilket fall. Så låt oss tänka positivt!

Om vi släpper negativa tankar och istället litar på universums krafter och har förtroende, leder det till att vi får det vi vill. Skapa det du önskar inom dig, öppna upp och känn lyckan, så får du den att komma. Vill du ha hjälp, så kalla på ärkeängeln  Gabriel, kärlekens och hoppets budbärare, som alltid månar om din lycka och dina önskningar. Gabriel vill att du ska hitta rätt i livet och att dina önskningar ska bli uppfyllda. Säg bara “Gabriel hjälp mig”, han vet.

Ser du en vit gnista är det Gabriel som kommit för att hjälpa dig. Njut av det vackra i livet, känn dig vacker, lite lyxig och levande inför livets goda. Tänd vackra ljus och härligt doftande rökelse för din egen skönhet och skönheten i livet. Då blir det verklighet!

Med tända ljus och mycket kärlek, önskar jag dig lycka i livet…

.