änglar,  Drömmar,  spådom,  Tarotkort

Född på en lördag

Jag föddes en lördag morgon kl, 03.33 – kanske därför jag blev den jag blev. Mitt i den så kallade häxtimmen. Det var väl väntat sa släkten, när jag pratade med djur och människor som ingen såg. Men jag lärde mig att inte berätta – det var bättre så. Nu har jag den där timmen mellan 3 och fyra på lördag i gryningen, som är väldigt speciell. Om det gäller kortläggning eller att se i runor, brukar jag just då få de bästa resultaten om det gäller mig eller någon i familjen. I samtal online är det annorlunda. En kund frågade just när det är bäst att spå – svaret är att det kommer an på dina energier. Det är de som överförs, så du får svaren som gäller dig. Har du någon “speciell tid”, ring gärna då, vi kan gärna göra upp tiden i förväg, så du vet att jag finns på plats.

När jag pratar med dig brukar jag känna in om runor eller Tarotkort kommer att vara det bästa. Kanske i någon kombination med rökelse, levande ljus eller annat. Viktigt att det blir rätt för just din person. Det händer faktiskt också att jag uteslutande arbetar med energier. Att jag ibland blir lite tyst när vi börjar prata, beror just på att jag får till mig energi och börjar “se”.

Vad som är mycket viktigt är, att allt sker på ett sätt som du mår bra av, kan slappna av och ha förtroende när jag läser kort, runor eller ser i kristallkulan. På mitt skrivbord – eller altare – står allt som jag behöver under vårt samtal. Handstöpta ljus i olika färger, rökelse, färska örter, olika uppsättningar med renade kort och runor, så jag kan ta nya mellan varje kund. Jag vill inte ha några samlade, gamla energier kvar – energierna ska komma från vårt samtal. Då blir resultatet bra.

Vet du vilken veckodag du är född? Det finns en ärkeängel för varje dag i veckan och dagen du föddes var en viss ängel där. På måndagen brukar ärkeängeln Gabriel ge skydd. Han som står för kärlek och hopp inför framtiden. Tisdag sedan Chamuel för kärlek eller Samael med den renande eldens kraft. Olika riktningar kan ha lite olika ärkeänglar. Läser du om flera, lita på den du känner för.

Onsdag är det den viktiga ärkeängeln Rafael, healingens ängel. Han kommer i grönt, lite åt det gula hållet. Chakran är det Tredje ögat. På torsdag ljusets ärkeängel Metatron, i violett för andlighet. Fredag kommer Guds eldsflamma, Uriel i lila, vinrött eller guld – även han för andlighet, visdom och visioner – en naturens ärkeängel. Ja, min lördag då, Cassiel – en relativt okänd ärkeängel i rödbrunt/olivgrönt står för långt liv och hopp i alla situationer. Söndag kan det bara vara Mikael, “Den som liknar Gud”. Den förste av alla, som ger dig säkerhet och beskydd.

Med ljus och kärlek från Laura