änglar,  Drömmar,  harmoni,  livsstil,  skönhet

Ritualer för skönhet

Hon kommer i mörkt rosa och med ett halsband av rosa turmaliner, ärkeängeln Jofiel, skönhetens och kreativitetens ängel. Hon hjälper dig att tänka vackra tankar och att se skönheten runt omkring dig. Naturens under eller vackra stadsmiljöer, som växa till sig under årtionden eller kanske bättre århundraden. Samtidigt hjälper hon dig själv, att ta fram din vackraste sida, om du ber henne om det. Med urgamla ritualer, vilda örter och härliga oljor tar du fram ditt magiska jag. Du vet vilket liv du vill leva och Jofiel hjälper dig gärna att hitta rätt. Första rådet från henne, brukar vara att du ska älska dig själv.

Längtan att vara vacker har vi nog alla. Man som kvinna. Så många gånger hörde jag rådet Le alltid mot din spegelbild och säg något positivt. “Du är snygg och charmig”. Först tyckte jag det var fånigt, men nu är det min mest älskade ritual. I badrummet tänder jag dessutom alltid ett vackert mörkt rosa ljus och rökelse av rosenblad, lavendelblom och kaprifol. Det får mig att må bra! Välj det du tycker om.

Hyn måste få sitt för naturlig skönhet. Till det använder jag ekologisk kokosolja med en droppe eterisk rosenolja eller annan olja efter humör. Till mina kvällsritualer hör ansiktsgymnastik, före djuprengöring med ansiktsvatten och efteråt massage med kokosoljan – huden mår super och ansiktsmusklerna blir “spänstiga”. Glöm inte att le om du gör detta framför spegeln. Ansiksgymnastiken brukar få mig att skratta högt. Bra för själen och humöret.

Att älska sig själv och se till att man mår bra, det behöver inte betyda att man blir egoist. I stället blir man strålande och positiv, något som gör att man blir omtyckt och att människor dras till en. Sätt dig själv främst och du kommer att märka hur saker löser sig av sig självt.

Som ur en saga, en naturens skönhet när djur och människa är i samklang med naturen. Vilken kraft och skönhet som finns i ett djur som lever sitt liv i vildmarken. Likaså har människan en naturlig skönhet, som kan tas fram utan för mycket konstigheter. Man behöver inte lägga en förmögenhet på kosmetika och superdyra kläder. En naturlig människa som mår bra, det räcker. Bli helt enkelt din egen bästa vän och tänk bara goda tankar om dig själv. Njut av nuet så mycket du kan. Det som hänt är borta och framtiden vet vi inte så mycket om. Le, skratta och må bra. Ett fejkat leende blir till slut äkta, så fortsätt LE.

Med ljus och kärlek från silvertrollet…….