Eftertanke,  möjligheter

Nattens stilla timmar

Tankarna flyter fram i månskenet. Hur går det vidare? Vad vill jag egentligen? Vem är jag innerst inne? Det är en bra tid för att lägga kort eller runor. För att få svar på frågorna som snurrar runt i huvudet. Få veta vad som ligger bakom, hur det blev som det blev. Vilka problem finns det som ska lösas. Vem kan ge stöd och hjälp att hitta positiva lösningar. Hur blir den närmaste framtiden och längre fram – många frågor man ställer sig.

Oftast har man svaren själv, men det kan vara till stor hjälp att få råd när man står inför ett vägval. Eller när händelser och problem gjort att tankarna låst sig. Då kan en “reading” vara nyckeln som låser upp. Vanligast är korta läggningar med dåtid – nutid – framtid, med tre tarotkort eller 5  st runor, det så kallade Tors kors. Det finns flest varianter med kort – 4, 5, 10 och till och med 24, beroende på om man behöver en liten knuff i rätt riktning eller mer komplett infoformation och rådgivning.

Får ibland frågan vad det är för skillnad mellan exempelvis tarotkort och runor. Båda hjälper oss att reda ut och ge svar på livets hemligheter. Runorna ger kanske lite mer magi, eftersom man ofta brukar välja ut en favoritruna att bära med sig som talisman. Många väljer FEH för rikedom eller WYNJA för glädje i livet.

Med ljus och kärlek från Laura