Eftertanke,  Önskningar,  själ,  spådom

Spålinje

Dina frågor till mig kan vara enkla att besvara, men är ibland lite klurigare och tar lite tid att få fram. Ibland kan frågan eller frågorna vara såpass komplicerade, att jag gärna använder mig av flera hjälpmedel. Då vill jag gärna ha stöd för det som känslan genom din energi säger, även om svaret verkar tydligt.

Just nu är vi dessutom i en rätt komplicerad tid om vi ska tro på stjärnor och planeter. Både Merkurius och Venus är i retrograd, dvs de går baklänges. Så mycket med jobb, ekonomi, känslor och kärlek står rätt still för tillfället, om man följer astrologin. Planeterna vänder igen och går framåt i början av februari, så då blir det fart på nytt. Men naturligtvis ger spådomen ändå besked om det som ska hända längre fram.

Det fina med spålinjen är, att jag helt och hållet får in alla dina energier. Det är inget av helhetsintrycket som “stör”. Annars påverkar kroppshållning, rörelser och blickar – även kläder och dofter. På telefonlinjen är det du och dina energier. Det är nog grunden till att jag valde att jobba online, dvs på telefonlinjen. Här lär jag känna ditt rätta jag.

Oftast är det så att du själv har sanningen inom dig. Din intuition och ditt undermedvetna brukar veta vad som är bästa vägen att gå, men lika ofta vill man inte lyssna på själens viskningar. Man hoppas på en mer tillrättalagd “sanning”. Då kan det vara bra med medial vägledning för att nysta upp känslorna och komma in på rätt väg.

När allt stämmer då säger tarotkorten, om ängla- eller vanlig tarot, det samma som pendel eller kristallkula. Eller runorna om du önskat att jag spår i dom. Dina energier är starka och det är klara besked som kommer. Vad som alltid är svårt att förutsäga är när. Tiden är en okynnig rackare, som kan spela några spratt innan det som ska hända verkligen händer.

Efter alla mina års erfarenhet. har jag iallafall märkt att ju klarare bild jag får, desto närmare i framtiden ligger händelsen du frågar om. Det händer också att jag får in dofter och/eller bilder som tyder på en viss årstid. Fördelen med ett samtal över telefon är i min värld, att du kan vara mycket mer öppen än i ett samtal face to face. Du behöver inte visa upp din bästa sida, som man lätt försöker när någon sitter mittemot, utan kan släppa loss känslan helt.

Med ljus och massor av kärlek från silvertrollet Laura