Eftertanke,  möjligheter,  Önskningar

Vägvisare när valet är svårt

Tarotkorten kan vara en stor hjälp när vi står vid ett vägskäl och velar. Dit eller kanske däråt, men valet är svårt och möjligheterna flera. Vad vill vi egentligen. Ju mer man tänker efter desto svårare blir det och till slut har man förlorat kontakten med sin intuition. Ältandet har tagit över och man kan helt enkelt inte bestämma sig.

Då kan det vara bra att kontakta ett medium, som har erfarenhet med Tarotkortläggning. Till och med en enkel trekortsläggning med dåtid, nutid och framtid kan hjälpa oss. Den ger svar på hur i alla sina dagar det kunde bli som det blev, hur ser det ut idag och vad händer i framtiden. Tänk på att det alltid är du själv som till slut bestämmer din livsväg och det finns alltid möjlighet att ändra den. Korten visar vad som kommer om du går vidare i samma spår.

Själv ser jag korten som en bra hjälp till eftertanke. Hur vill jag egentligen ha det? En typ av vägvisare som puttar en i rätt riktning, så tankarna faller på plats. Så smyger den fram, den där trygga magkänslan som säger hur vi verkligen vill ha det. Intuitionen fungerar igen. Märker det ofta hur en kortläggning kan reda ut problem – just genom att den får oss att se på saker i ett klarare sken utifrån.

Med bra kort och mycket kärlek!